Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Johtamisen perusopinnot 26-30 op, lv. 2024-2025, verkko-opinnot, UEF

Kuvaus

Johtamisen opinnoissa opiskelija perehtyy organisaatioihin, niiden johtamiseen ja johtajuuteen. Ihmisten ja asioiden johtamista opiskellaan mm. esimiestyön ja asiantuntijaorganisaation ja osaamisen näkökulmista. Opinnoissa käsitellään myös muutosjohtamista, kilpailustrategioita sekä johtamista tukevia analysointimalleja.

Opintojen jälkeen osaat soveltaa johtamisen peruskäsitteitä liiketoimintaan ja tunnet vastuullisen liiketoiminnan ja sen johtamisen periaatteet. Voit perehtyä osuustoiminnan tai kansainvälisen liiketoiminnan näkökulmiin tai oman osaamisesi tuotteistamiseen.

Johtamisen sivuaine sopii kaikille yritysten ja muiden organisaatioiden johtamisesta kiinnostuneille. Opinnot antavat valmiuksia toimia erilaisissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä sekä yrittäjänä.

Johtamisen perusopinnoista on mahdollista edetä sivuainekokonaisuuteen johtamisen aineopinnot.

Johtamisen perusopinnot järjestetään verkko-opintoina. Opetus on Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden opetussuunnitelman mukaista ja opetuksesta vastaavat Joensuun ja Kuopion kampusten opettajat. Kauppatieteiden opintoja voi opiskella avoimessa yliopistossa jokainen, opiskelijan peruskoulutuksesta ja iästä riippumatta. Opintoihin ei pääosin sisälly pakollista lähiopetusta.

Voit suorittaa sinua kiinnostavia yksittäisiä opintojaksoja.

Jos haluat suorittaa Johtamisen perusopinnot opintokokonaisuuden, tulee sinun suorittaa Johtamisen perusteet 6 op opintojakso sekä valita alla olevista opintojaksoista sellainen kokonaisuus, että vähimmäislaajuus 25 op täyttyy.

Opinnot järjestetään lukuvuoden 2024-2025 aikana. Opetuksen ajankohdat päivitetään mahdollisimman pian.

Aika

01.08.2024 – 31.07.2025

Opintojaksot järjestetään lv. 2024-2025 aikana.
Tarkemmat opintojaksokohtaiset tiedot löydät sivun lopussa olevista linkeistä.

Paikka

Verkko-opinnot

Kohderyhmä

Johtamisen sivuaine sopii kaikille yritysten ja muiden organisaatioiden johtamisesta kiinnostuneille. Opinnot antavat valmiuksia toimia erilaisissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä sekä yrittäjänä.

Esitiedot

Ei edeltäviä opintoja

Opintopisteet

26 op

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

Tiina Laurikainen
tiina.laurikainen@phkesa.fi
avoin@phkesa.fi
p. 050 3754 977

Lisätietoja hakeutumisesta

Perusopintokokonaisuuteen on mahdollista ilmoittautua 16.11.2024 saakka. Opintokokonaisuuden opiskeluoikeudella voit suorittaa lukuvuoden aikana enintään 30 op kokonaisuuteen kuuluvia opintojaksoja.

Yksittäisille opintojaksoille voit ilmoittautua jokaisen opintojakson omalla sivulla.

Muu informaatio

Pidätämme oikeudet muutoksiin opetusohjelmaa koskien.

Hinta

Opintojen hinta koostuu kahdesta osasta:

– Kesäyliopiston perimä maksu on 90 euroa.
– Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä opintokokonaisuutta koskeva maksu on 9 euroa / opintopiste. Hinta on voimassa 30.11.2024 asti. Sen jälkeen hinta on 12 e / op.

Opinnot kuuluvat Päijät-Hämeen kesäyliopiston lukukausivuosimaksun piiriin. Kesäyliopiston perimä lukuvuosimaksu on 90 euroa. Maksu on kertaluontoinen ja voit opiskella sillä rajattomasti tiettyjä avoimen yliopiston opintoja Päijät-Hämeen kesäyliopistossa lukuvuoden 2024-2025 aikana. Kesäyliopisto perii lukuvuosimaksun osallistujalta opintojen alussa.

Lukuvuosimaksun lisäksi maksat Itä-Suomen avoimen yliopiston perimän maksun suoraan Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Kesäyliopisto lähettää ohjeistuksen opintojen alussa.

Lisätietoja lukuvuosimaksuista: https://paijathameenkesayliopisto.fi/lukuvuosimaksu-2024-2025/

Ilmoittautumiset

31.03.2025 mennessä

Peruutusehdot

Päijät-Hämeen kesäyliopiston peruutusehdot:

Voit perua osallistumisen opintokokonaisuudelle maksutta, jos teet sen viimeistään 11.08.2024.

12.08.2024 eteenpäin tehdyissä ilmoittautumisissa voit perua osallistumisen maksutta 7 vrk:n kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli perut osallistumisesi yli 7 vrk jälkeen ilmoittautumisesta ja lasku on jo ehditty muodostamaan, perimme opintomaksun 90 euroa. Tee peruutus kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen avoin@phkesa.fi tai tiina.laurikainen@phkesa.fi

Itä-Suomen avoimen yliopiston peruutusehdot:

Opintomaksuja ei palauteta eikä opintomaksun laskutuksesta luovuta Itä-Suomen avoimen yliopiston opiskelijaksi ilmoittautumisen jälkeen.

Kokonaisuuteen kuuluvat koulutukset