Löydä inspiraatio kohti uutta

Lukuvuosimaksu 2024-2025

    
Nyt voit opiskella rajattomasti tiettyjä avoimen yliopiston opintoja Päijät-Hämeen kesäyliopistossa maksamalla kertaluontoisen lukuvuosimaksun 90 euroa. Maksamalla lukukausimaksun 90 euroa, voit opiskella rajattomasti alla mainituilla opintokokonaisuuksilla ja opintokokonaisuuksiin sisältyvillä opintojaksoilla oman valintasi mukaan lukuvuoden 2024-2025 aikana. Voit siis ilmoittautua vaikka kaikkiin alla oleviin opintohin ja maksat vain 90 euroa. Lukuvuosimaksun lisäksi tulee maksaa Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä maksu suoraan Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Opintojen hinta vaihtelee opinnoista riippuen; osassa opintoja on mahdollista ilmoittautua opintokokokonaisuudelle, jolloin opintokokonaisuuden hinta on 9 euroa / opintopiste*. Osassa opintoja on mahdollista ilmoittautua vain yksittäisille opintojaksoille, jolloin hinta on 12 euroa / opistopiste.

Huomioithan, että kaikki Päijät-Hämeen kesäyliopistossa järjestettävät avoimet yliopisto-opinnot eivät kuulu lukuvuosimaksun piiriin. Opinnot, jotka eivät kuulu lukuvuosimaksun piiriin on hinnoiteltu eri tavalla. Kaikkien koulutusten hintatiedot voit tarkistaa nettisivuillamme olevista opetusohjelmista.

Kesäyliopiston lukuvuosimaksun piiriin kuuluvat seuraavat opinnot:
Hoitotyön johtaminen 31 op, UEF
Johtaminen ja markkinointi, perusopinnot 26 op, UEF
Johtamisen perusopinnot 26-30 op, UEF
Johtaminen aineopinnot 30 op, UEF
Kauppatieteiden perusopinnot 30 op, UEF
Kauppatieteiden aineopinnot 30 op, UEF
Laskentatoimi perusopinnot 30 op, UEF
Laskentatoimi ja rahoitus aineopinnot 30 op, UEF                                                                                            
Markkinoinnin perusopinnot 26 op, UEF
Psykologian perusopinnot 25 op UEF
Psykologian aineopinnot 35 op, UEF
Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op, UEF
Ravitsemustieteen aineopinnot 35 op, UEF
Sosiaali- ja terveyshallintotiede perusopinnot 25 op, UEF   
Sosiaalipedagogiikka perusopinnot 25 op, UEF
Sosiaalipsykologia perusopinnot 25 op, UEF
Sosiaalitieteet perusopinnot 25 op, UEF
Sosiologia perusopinnot 25 op, UEF
Suomen opettaminen toisena ja vieraana kielenä perusopinnot 20 op, UEF
Terveyden edistäminen ja terveystieto perusopinnot 25 op, UEF
Terveyden edistäminen ja terveystieto aineopinnot 35 op, UEF
Työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnot 25 op, UEF
Työ- ja organisaatiopsykologian aineopinnot 35 op, UEF
Urheiluravitsemuksen perusopinnot 30 op, UEF
Urheiluravitsemuksen aineopinnot 30 op, UEF
Yhteiskuntapolitiikka perusopinnot 25 op, UEF                                

* Huomioitavaa ilmoittautuessa opintokokonaisuudelle Itä-Suomen avoimeen yliopistoon (maksu 9e/op):

– Opintokokonaisuudelle ilmoittautuminen on edullisempaa kuin yksittäiselle opintojaksolle ilmoittautuminen. Kokonaisuuteen ilmoittautuminen on mahdollista vain syyslukukaudella 2024. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua vain yksittäisille opintojaksoille ja maksaa opintojaksokohtainen hinta. Ilmoittautuminen opintokokonaisuudelle on mahdollista vain osassa opintoja.
– Ilmoittautuminen kokonaisuuteen päättyy, kun kokonaisuuden ensimmäisen opintojakson toteutus alkaa.  Poikkeuksena kokonaisuudet, johon kuuluvia opintojaksoja voi opiskella ns. nonstop. Silloin ilmoittautuminen päättyy viimeistään 30.11.

– Koko opintokokonaisuuden opintomaksu maksetaan Itä-Suomen avoimen yliopiston ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkimaksuna (kesäyliopisto lähettää maksuohjeet syyslukukauden alussa)

– Opintokokonaisuuden opintomaksusta ei saa hyvitystä, vaikka opiskelijalla olisi osa kokonaisuuteen kuuluvista opintojaksoista jo suoritettuna. Jos opiskelija on ehtinyt ilmoittautua yksittäiselle opintojaksolle ja haluaa vaihtaa sen kokonaisuusilmoittautumiseen tulee opiskelijan itse perua yksittäiselle opintojaksolle ilmoittautuminen ja sen jälkeen ilmoittautua kokonaisuudelle. Yksittäisen opintojakson maksuja ei palauteta eikä maksua hyvitetä kokonaisuusmaksussa.​

– Jos ilmoittautuu ensin yksittäiselle opintojaksolle, ei voi enää ilmoittautua sellaiseen kokonaisuuteen, johon yksittäinen opintojakso sisältyy.

 

Lisätietoja hinnoittelusta:
tiina.laurikainen(at)phkesa.fi
toimisto(at)phkesa.fi
050 375 4977

Pidätämme oikeudet kaikkiin opetusohjelmia koskeviin muutoksiin.