Haluamme ystävänpäivän kunniaksi kiittää jäsenkuntiamme eli kaikkia Päijät-Hämeen kuntia yhteistyöstä. Annamme lahjana jäsenkuntien työntekijöille ja luottamushenkilöille ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla kuulemaan tekoälyn huippuasiantuntija Immo Salon luentoa ”Luova tekoäly – ChatGPT vuonna 2024” maksutta.

Luento järjestetään tiistaina 5.3.2024 klo 14–16 Zoom-verkkoluentona. Immo Salo pureutuu puheenvuorossaan juuri tämän hetken mahdollisuuksiin ja näkökulmiin tekoälyn käytössä. Tekoäly muuttaa maailmaa vauhdilla ja sen taito käsitellä, ymmärtää ja tuottaa tietoa on vallankumouksellinen voima tietotyössä. Se mikä oli uutta vielä viime viikolla, voi olla vanhaa jo maaliskuussa. Tule siis kuulemaan missä mennään tekoälyyn liittyen juuri nyt.

Jäsenkuntiemme työntekijöille ja luottamushenkilöille luento on ystävänpäivän lahjana maksuton. Ohje lahjan lunastukseen on lähetetty jäsenkuntiin laajalla jakelulla. Mikäli et kuitenkaan ole viestiä saanut, voit olla yhteydessä (riikka.harju(at)phkesa.fi) ja kerromme miten pääset maksutta mukaan.

Hyvää ystävänpäivää toivottaa,
Päijät-Hämeen kesäyliopiston henkilökunta