Päijät-Hämeen kesäyliopiston toiminta on ollut viime vuodet hienossa nousukiidossa. Opiskelijamäärämme on kaksinkertaistunut samalla kun koulutustarjontamme on monipuolistunut ja laajentunut merkittävästi. Olemme suomen tehokkain kesäyliopisto. Toimintamme täytti 60 vuotta ja sen myötä uudistimme myös kesäyliopiston strategian. Haluamme olla tunnettu ja innostava päijäthämäläinen sivistyksen edelläkävijä. Tämän viestin vahvistamiseksi meillä on nyt ilo esitellä uusi ilmeemme. Brändiuudistuksen myötä pyrimme tuomaan kesäyliopiston toimintaa tunnetummaksi alueella sekä tavoittamaan uusia kohderyhmiä ja laajentamaan näin toimintaamme entisestään.

Uudesta logostamme löydät esimerkiksi kasvua kuvaavan puun. Kasvu liittyy paitsi uuden alkuun myös vahvistumiseen ja uusiin suuntiin kurkottamiseen. Voit löytää logostamme myös urapolkua muistuttavan kiemuraisen tien, joka voi kuvata juuri Sinun polkusi tulevia askelmia. Logossa näet myös p-kirjaimen, joka on päijäthämäläisyytemme vahva symboli ja juurruttaa meidät alueelle.

Jatkossa eri koulutuksemme erottuvat somessa ja viestinnässämme eri värein. Avoin korkeakouluopetus saa ylleen vihreän värin, ammatillinen täydennyskoulutus on jatkossa syvän liila ja kielikoulutukset erotat neutraalista hiekan väristä. Silloin kun kyseessä on maksuton koulutustarjonta, käytämme oranssia väriä, jotta erotat nopeasti tarjonnastamme erilaiset ajankohtaiset webinaarit ja muut kaikille avoimet ja maksuttomat tilaisuutemme.

Heti ensimmäisenä meillä on ilo esitellä oranssin värin alla maksuton webinaari, johon toivotamme Sinut tervetulleeksi. Puhujana on pitkän linjan ilmasto- ja vastuullisuusvaikuttaja Niklas Kaskeala, joka puhuu meille siitä, mikä on tehokkain tapa vaikuttaa ilmastokriisin hillitsemiseen. Varmista paikkasi webinaarissa ja ilmoittaudu mukaan tästä: https://bit.ly/NiklasKaskeala

Uuden ilmeemme on suunnitellut lahtelainen mainostoimisto Ampersand, jolle lämmin kiitos yhteistyöstä. Samalla toivotamme kaikille sivistyksen ystäville hyvää ystävänpäivää! Ovemme on avoinna kaikille uteliaille ihmisille, jotka etsivät inspiraatiota, uutta kipinää tai polkua kohti merkityksellistä elämää. Tutustu koulutustarjontaamme ja tule mukaan!