Vielä ehdit hakea mukaan Voimavarakeskeiseen työnohjaajakoulutukseen, joka käynnistyy Lahdessa vain noin kolmen vuoden välein. Yhteistyössä Dialogicin kanssa toteutettava koulutus antaa erinomaiset valmiudet toimia työnohjaajana tai prosessikonsulttina. Voimavarakeskeisessä työnohjaajakoulutuksessa opiskellaan asiakkaita arvostavia dialogisia lähestymistapoja, jotka yhdistettynä reflektiivisiin prosesseihin tukevat työntekijöitä ja vahvistavat koko työyhteisön toimivuutta ja tavoitteellista työntekoa. Voimavarakeskeisyys ja dialogisuus parhaimmillaan inspiroivat ja energisoivat koulutukseen osallistuvien työtä sekä koko elämää.
Koulutus täyttää Suomen Työnohjaajat ry:n kriteerit työnohjauskoulutukselle ja koulutuksen suorittaneet voivat hakea yhdistyksen jäsenyyttä.

Koulutus sopii kasvatus-, opetus-, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, työyhteisön kehittämistehtävissä toimiville sekä työnohjaajina ja prosessikonsultteina toimimisesta kiinnostuneille. Koulutus edellyttää vähintään opistoasteista peruskoulutusta ja omakohtaista kokemusta työnohjauksesta tai sitä lähellä olevasta prosessista.

Koulutuksen keskeinen sisältö:

  • Sosiaalinen konstruktionismi työnohjauksen taustateoriana
  • Dialogisuus, narratiivisuus, ratkaisukeskeisyys ja reflektiivisyys työnohjauksessa
  • Yksilö-, ryhmä- ja työyhteisöjen työnohjaus
  • Työnohjaajan identiteetti ja etiikka

Koulutusohjelman laajuus on 60 opintopistettä ja se kestää 2,5 vuotta. Koulutus rakentuu 36 lähiopetuspäivästä, vertaisryhmätyöskentelystä, etäopiskelusta sekä työnohjausharjoittelusta. Koulutuksen aikana toteutetaan mahdollisesti myös isompi yhteinen työnohjaushanke.

Lue lisää koulutuksesta täältä.

Huom! Koulutuksen hakuaika on päättymässä, joten ilmoittaudu pian mukaan ja lähetä hakemuksesi.