Kevään 2021 opetuksemme on järjestetty pääsääntöisesti verkossa. Kesän aikana palaamme pikkuhiljaa lähiopetukseen niiden koulutusten osalta, joissa se on ehdottomasti tarpeen. Mikäli opetus on mahdollista järjestää verkossa, niin vielä kesän osalta näin toimitaan.

Odotamme toiveikkain mielin sitä, että voimme palata lähiopetukseen syksyn 2021 aikana. Varmasti kuitenkin erilaiset etä- ja hydridi-koulutukset ovat arkipäivää vielä syksylläkin. Seuraamme edelleen alueellisia ja valtakunnallisia ohjeita ja teemme muutoksia koulutuksiimme tarpeen mukaan. Henkilökuntamme jatkaa kesän vielä etätyössä ja tavoitatte meidät päivittäin sähköpostitse ja puhelimitse. Syksyllä odotamme paluuta ainakin osittain toimistolle.

Edelleen opetuksen järjestelyissä noudatetaan Opetushallituksen ohjeita vapaan sivistystyön osalta. Ohjeet löydät tästä.

Kesän aikana uudistamme luokkatilojamme siten, että ne palvelevat entistä paremmin opetukseen paluuta syksyllä. Pyrimme järjestämään lähiopetuksen väljästi ja edelleen maskisuosituksia noudattaen.

Kesäyliopiston opetustarjonta on moninaista ja hyödynnämme opetuksessamme useiden eri asiantuntijoiden osaamista. Pyrimme edelleen kaikessa toiminnassamme huomioimaan sekä turvallisuusnäkökulmat että opiskelijoiden ja kouluttajiemme toiveet.

Tervetuloa koulutuksiimme!