Päijät-Hämeen kesäyliopiston kevään ja kesän 2020 lähiopetus on koronatilanteen vuoksi siirretty verkkoon tai uudelleenaikataulutettu syksylle 2020. Syksyn 2020 ajantasaisen koulutustarjontamme löydät tästä

Koulutustarjonta päivittyy vielä kevään ja kesän mittaan lyhyiden ammatillisten täydennyskoulutusten sekä avoimen korkeakouluopetuksen osalta. Osa syksyn koulutuksista on suunniteltu toteutettavaksi lähiopetuksena ja osa suoraan verkkototeutuksina.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ohjeita ja määräyksiä opetuksen järjestämisen osalta. Syksyn opetukseen voi turvallisin mielin ilmoittautua jo nyt. Mikäli poikkeustilanne aiheuttaa syksyllä muutoksia koulutustarjontaan, niin teemme muutokset koulutuskohtaisesti ja informoimme asiasta aina koulutuksiin ilmoittautuneita.

Jos koulutuksen järjestämisessä tai aikataulussa tapahtuu merkittäviä muutoksia, on ilmoittautuneilla mahdollisuus perua ilmoittautumisensa ennen koulutuksen alkamista. Myös oman tilanteesi muuttuessa, voit aina perua osallistumisesi maksutta, kun teet sen viimeiseen sitovaan ilmoittautumispäivään mennessä (päivämäärä löytyy kunkin koulutuksen esittelystä). 

Mikäli syksyllä on mahdollista järjestää lähiopetusta, huomioimme tarvittavat varotoimenpiteet osallistujia tiedottamalla sekä opetustilojen puhtaudesta huolehtimalla. Opiskelijoiden ja kouluttajien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja haluamme huolehtia siitä, että koulutuksiimme on turvallista osallistua.

Tervetuloa Päijät-Hämeen kesäyliopiston koulutuksiin!