Arto O. Salonen, Mikko Kurenlahti ja Ari Jaaksi haastavat 22.4.2021 julkaistavassa teoksessaan vallalla olevat käsityksemme hyvinvoinnista ja inhimillisen elämän päämääristä. He etsivät polkuja kohti elämän kukoistusta ja olemassaolon rikkautta. Meitä johdatellaan ennakkoluulottomalla otteella kohti tieteiden, taiteiden ja eri alojen rajapinnat ylittävää järjestelmätason ymmärrystä.

Rakkautta ja valoa on kannanotto sellaisen hyvän tulevaisuuden puolesta, jonka saavuttamisesta ihmiskunta voisi olla aidosti ylpeä. Ihmisyydelle tarjotaan syitä, joiden löytämisestä myös tulevat sukupolvet kiittävät. Hyvinvoinnin uudelleenmuotoilun aika on juuri nyt.
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista teemoista!

Rakkautta ja valoa -teoksen julkistamistilaisuus pidetään 6.5.2021 klo 14.00-16.00. Tilaisuus järjestetään verkossa Zoom-verkkoalustalla ja siihen osallistuminen on maksutonta.
Tilaisuuteen mahtuu maksimissaan 1000 osallistujaa, joten tule ajoissa varmistamaan paikkasi.
Kirjan julkistamisessa ovat mukana Suomen kesäyliopistot ry ja alueelliset kesäyliopistot eri puolilla Suomea.

Pääset osallistumaan julkistamistilaisuuteen seuraavasta linkistä:
https://ilonait-fi.zoom.us/j/91067076670

Sulje kaikki ylimääräiset ohjelmat webinaarin ajaksi. 
  1. Linkistä avautuu selainikkuna, jonka jälkeen pääset webinaariin klikkaamalla Open Zoom. Jos et ole ladannut sovellusta etukäteen, tarjoaa selain sovelluksen lataamista. Sovellusta käyttäen yhteydet aina paremmat verrattuna selaimeen. 
  2. Jos haluat osallistua selaimella, avaa linkki valitsemallasi selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa ”Join from your browser” -linkkiä. 
  3. Tämän jälkeen anna oikea nimesi ruutuun ja klikkaa ”I’m not a robot” tarkistusta ja vastaa pyydettyyn tehtävään. Paina lopuksi ”Join”. Hyväksy käyttöehdot ja anna seuraavaksi sähköpostiosoitteesi. Emme käytä näitä tietoja markkinointiin. 
  4. Päästyäsi sisään webinaariin, klikkaa vielä alakulmasta ”Join audio” ja avautuvasta ikkunasta ”Join with computer audio”. 
  5. Voit esittää kommentteja ja kysymyksiä chat-ikkunassa webinaarin aikana. 

Jos selaimella yhteydet heittelevät, niin kannattaa testata toista selainta. 

Muista sulkea muut ohjelmat webinaarin ajaksi. (Ohjeistus Ilona IT)