Päijät-Hämeen kesäyliopisto hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

REHTORIA

Päijät-Hämeen kesäyliopisto on vapaan sivistystyön lain mukaisesti toimiva alueellinen oppilaitos. Tarjoamme avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta ja muuta ajankohtaista koulutusta. Kesäyliopistoa ylläpitää Päijät-Hämeen kesäyliopistoyhdistys ry, jonka jäseniä ovat maakunnan kunnat.

Rehtori vastaa kesäyliopiston toiminnasta ja taloudesta ja toimii kesäyliopiston henkilöstön esimiehenä sekä osallistuu koulutussuunnitteluun ja koulutusten käytännön toteutukseen.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja riittävää opetushallinnon tuntemusta.

Arvostamme monipuolista koulutuskentän tuntemusta, keskeisten talousasioiden osaamista, tulosvastuullisuutta, johtamiskokemusta, yhteistyötaitoja, ihmisläheisyyttä ja vuorovaikutteista työotetta.

Tarjoamme vastuullisen, laaja-alaisen tehtävän alueellisen koulutustarjonnan kehittäjänä ja toteuttajana aktiivisessa ja ketterässä kesäyliopistoyhteisössä.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 2.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@paijathameenkesayliopisto.wp.virnex.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtokunnan puheenjohtaja Heikki Turunen, heikki.turunen@lahti.fi, puh. 044 7161330 ja rehtori Eija Pollari, eija.pollari@paijathameenkesayliopisto.wp.virnex.fi, puh. 050 5418084.