Olemme kiristyneiden koronasuositusten myötä siirtyneet pääasiassa etäopetukseen ja etätyöhön loppuvuoden 2020 ajaksi. Voitte olla meihin yhteydessä normaalisti sähköpostitse sekä puhelimitse.

Kevään 2021 opetuksen osalta seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeita järjestääksemme toimintamme niiden mukaisesti. Mikäli pääsemme palaamaan porrastetusti lähiopetukseen tammikuussa, on lähiopetuksessa vahva suositus käyttää maskia. Pyrimme myös järjestämään koulutukset niin, että turvavälit voidaan huomioida. Lisäksi pyydämme osallistujia muistamaan edelleen hyvän käsi- ja yskimishygienian ja pysymään kotona, mikäli ovat oireisia.

Ilmoittautuminen vuoden 2021 koulutuksiin on käynnissä. Muistutamme, että koulutuksiimme on turvallista ilmoittautua epävarmasta tilanteesta huolimatta. Mikäli poikkeustilanne aiheuttaa muutoksia koulutustarjontaan, niin teemme muutokset koulutuskohtaisesti ja informoimme asiasta aina koulutuksiin ilmoittautuneita. Ilmoittautuneilla on mahdollisuus perua ilmoittautumisensa ennen koulutuksen alkamista, jos koulutuksen järjestämisessä tai aikataulussa tapahtuu merkittäviä muutoksia. Osallistumisen voi myös aina perua maksutta, kun tekee sen viimeiseen sitovaan ilmoittautumispäivään mennessä.

Uuden oppiminen ja oman osaamisen täydentäminen kannattaa epävarmasta tilanteesta huolimatta aina. Toivotammekin kaikki lämpimästi tervetulleiksi koulutuksiimme!