Uusi vuosi on käynnistynyt vauhdilla. Päijät-Hämeen kesäyliopisto jatkaa 60-vuotisen taipaleensa juhlimista. Kevään aikana järjestämme vielä kaksi juhlaluentoa, jotka ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Helmikuun luennolla 9.2.2023 pitkäaikainen kouluttajakumppanimme Maiju Ahola puhuu aiheesta Uupumuksesta työniloon – voimavarakeskeinen näkökulma työhyvinvointiin. Tervetuloa mukaan!

Syksyn ja alkuvuoden aikana olemme pyytäneet ehdotuksia viimeisen juhlaluennon aiheesta ja puhujasta. Saimme teiltä monenlaisia erinomaisia ehdotuksia, jotka pidämme mielessä tulevaa koulutustarjontaa suunnitellessamme. Suuri osa ehdotuksista koski tulevaisuudentutkimusta ja moni toivoi, että se olisi viimeisen luennon aiheena. Vastaamme nyt tähän toiveeseenne, ja huhtikuun luennolla on puhujana futuristi Elina Hiltunen ja aiheena Kolme avainta tulevaisuuteen – ennakointi, innovointi ja kommunikointi. Luento järjestetään 25.4.2023 ja olette kaikki lämpimästi tervetulleita mukaan.

Kesäyliopiston koulutustarjonta jatkuu entiseen tapaan vuoden 2023 aikana. Vanhojen suosittujen koulutustemme lisäksi, olemme saaneet tarjontaamme uusia koulutuksia sekä ammatillisen täydennyskoulutuksen että avoimen korkeakouluopetuksen osalta. Abikurssit, kielikurssit ja ikääntyvien yliopistotoiminta jatkavat niin ikään tuttuun tapaan tarjonnassamme.

Kevään aikana kesäyliopistossa tehdään uutta strategiaa, joka suuntaa tietämme kohti tulevaisuutta ja sen sivistystarpeita. Toiveenamme on, että voimme palvella alueen ihmisiä heidän koulutustarpeissaan myös tulevaisuudessa.