Koronatilanteessa ja siihen liittyvissä rajoitustoimissa on tapahtunut merkittäviä muutoksia, jotka heijastuvat Päijät-Hämeen kesäyliopiston opetustarjontaan maaliskuun alusta 2021 alkaen. Maaliskuussa toteutuvan valtakunnallisen sulkutilan vuoksi kaikki maaliskuun opetus järjestetään etäopetuksena. Muutamien käynnissä olevien koulutuksien osalta etäopetukseen siirtyminen ei ole koulutuksen luonteen takia mahdollista. Näiden koulutuksien opetuskerrat aikataulutetaan uudelleen. Koulutuksiin ilmoittautuneille tiedotetaan koulutuksia koskevista muutoksista.

On hyvin todennäköistä, että tiukat rajoitukset jatkuvat vielä huhtikuussa. Lähtökohtaisesti myös huhtikuussa järjestetään etäopetuksena ne koulutukset, joissa etäopetus on mahdollista. Lähiopetusta edellyttävien koulutuksen osalta tarkennamme huhtikuun ohjeistusta mahdollisimman pian.

Kiitämme kouluttajiamme ja opiskelijoitamme kärsivällisyydestä ja hyvästä yhteistyöstä. Yhdessä löydämme varmasti jatkossakin ratkaisuja mahdollisiin eteen tuleviin ongelmatilanteisiin. Henkilökuntamme on etätöissä ja tavoitettavissanne päivittäin sekä sähköpostitse että puhelimitse.

Kevätterveisin,

Riikka Harju
Rehtori
Päijät-Hämeen kesäyliopisto
riikka.harju@phkesa.fi
p. 050 541 8084