Maaliskuinen aurinko lämmittää jo mukavasti, mutta ajatuksemme ovat Ukrainassa. Toivomme rauhaa ja oikeudenmukaisuutta tässä jälleen muuttuneessa maailman tilanteessa, joka koskettaa meitä kaikkia. Toivomme, että sivistys voittaa ahneuden ja valo voittaa pimeyden.

Koulutustoimintamme jatkuu lähi- ja etäopetuksen erilaisilla yhdistelmillä, joilla pyrimme vastaamaan erilaisissa elämäntilanteissa olevien opiskelijoidemme tarpeisiin. Palaamme hallitusti lähiopetukseen niiltä osin, kuin se on tarkoituksenmukaista. Olemme myös kuulleet paljon toiveita siitä, että voisimme vihdoin taas tavata kasvotusten. Yhdessäolon iloa olemme varmasti kaikki kaivanneet ja sitä kohti suuntaamme kevään aikana.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto tiedottaa edelleen tapauskohtaisesti siitä, millaisilla järjestelyillä kukin koulutuksemme järjestetään. Pyrimme yhteistyössä opiskelijoiden ja kouluttajiemme kanssa löytämään koulutusten järjestämiseen ratkaisuja, jotka ovat toimivia kaikille. Kiitämme opiskelijoitamme ja yhteistyötahojamme hyvästä yhteistyöstä, kun siirrymme jälleen uuteen muuttuneeseen maailmanaikaan, joka aiheuttaa epävarmuutta ja hämmennystä.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi koulutuksiimme. Uskomme, että koulutus ja sivistys ovat tärkeitä keinoja muuttaa ajattelua ja muuttaa maailmaa.

”Koulutus ei muuta maailmaa.
Koulutus muuttaa ihmisiä.
Ihmiset muuttavat maailmaa!”

– Paolo Freire