Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Luovan liiketoiminnan opintokokonaisuus 20 op, lv. 2024-2025, verkko-opinnot, Taideyliopisto

Kuvaus

Luovan liiketoiminnan opintokokonaisuus, 20 op järjestetään Taideyliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Luovan liiketoiminnan opintokokonaisuus antaa perustiedot luovan alan liiketoiminnasta ja sen keskeisistä osa-alueista, kuten sponsoroinnista, markkinoinnista, yritysyhteistyöstä ja tekijänoikeuslainsäädännöstä. Tavoitteena on tukea luovalla alalla toimivien ja sitä opiskelevien työelämävalmiuksia sekä antaa työkaluja oman osaamisprofiilin muodostamiseen liiketoiminnan ja yrittäjyyden näkökulmasta.

Opintokokonaisuus on laajuudeltaan 20 op ja siihen sisältyy viisi kurssia (linkit kurssien tietoihin sivun lopussa). Kunkin kurssin aikataulutiedot on kerrottu tarkemmin kurssin kuvauksessa.

Aika

05.09.2024 – 30.05.2025

Opintokokonaisuus järjestetään lukuvuoden 2024-2025 aikana. Katso opintojaksojen aikataulut ja kurssikuvaukset sivun lopussa olevista opintojaksokohtaisista linkeistä.

Paikka

Verkko-opinnot

Esitiedot

Ei edeltävää osaamista

Opintopisteet

20 op

Suoritustapa

Reaaliaikainen etäopetus verkon välityksellä.
Lisäksi itsenäistä opiskelua.

Emoyliopisto

Taideyliopisto

Lisätietoja

tiina.laurikainen@phkesa.fi
avoin@phkesa.fi
p. 050 3754 977

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittaudu tältä sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään 22.8.2024. Ilmoittautuminen kokonaisuudelle sisältää kaikki yksittäiset jaksot.

Opintokokonaisuudelle otetaan rajallinen määrä opiskelijoita.

Opintojen toteutuminen varmistuu ilmoittautumisen päätyttyä.

Yksittäisille opintojaksoille voi osallistua mikäli on vapaita opiskelupaikkoja. Ilmoittautumiset yksittäisille opintojaksoille alkaa vasta, kun opintojen toteutuminen on varmistunut ja opintoihin on jäänyt vapaita paikkoja.

Muu informaatio

Luovan liiketoiminnan opintokokonaisuuden suoritettuasi voit hakea taidejohtamisen ja yrittäjyyden väyläopintoihin Taideyliopiston maisteriohjelmaan Arts Management, Society and Creative Entrepreneurship korkeakoulujen yhteishaussa. Opinnot johtavat taiteen maisterin tutkintoon.

Lue lisää maisteriohjelmaan avoimen opintojen kautta hakeutumisesta Taideyliopiston sivuilta: https://www.uniarts.fi/kampanjat/hae-taideyliopiston-koulutusohjelmiin-avoimen-yliopiston-kautta/.

Pidätämme oikeudet opinto-ohjelmaa koskeviin muutoksiin.

Hinta

Opintokokonaisuuden hinta on 490 €
(Hinta sisältää 20 op). Laskutetaan kahdessa erässä.

Ilmoittautumiset

22.08.2024 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % koulutuksen hinnasta, mikäli peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tehdään koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Kokonaisuuteen kuuluvat koulutukset