Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Digitaalisten palveluiden muotoilu (verkko)

Kuvaus

Yhä useampi organisaatio tarjoaa asiakkailleen erilaisia digitaalisia palveluita – asiakkaan on mahdollista vierailla verkkosivustoilla, asioida verkkokaupassa, hyödyntää erilaisia sovelluksia sekä osallistua verkkovalmennuksiin. Digitaalisten palveluiden palvelumuotoilussa käytetään samoja periaatteita, prosessia ja menetelmiä kuin perinteistenkin palveluiden muotoilussa. Koulutus keskittyy digitaalisten palveluiden muotoilun erityispiirteisiin, jotka on hyvä huomioida digipalveluita kehitettäessä.

Osallistujien palautteita Piian vetämistä digitaaalisten palveluiden muotoilun koulutuksista:

” Osaava ja kokenut kouluttaja, joka hallitsee kiitettävästi etäkouluttamisen.”

” Hyvä ja kattava kokonaisuus. Antoi hyviä vinkkejä ja sitä konkretiaa, mitä halusinkin.”

” Hyvin suunniteltu ja fasilitoitu kokonaisuus mikä varmasti antoi paljon sekä aloitteleville muotoilijoille että jo sitä jonkin aikaa tehneille.”

” Selkeä, napakka informatiivinen paketti. Hyvät materiaalit/työpohjat. Kouluttaja asiantunteva ja asiassa hyvin pysyvä. Kiitos!”

Aika

30.08.2024

klo 9.00-16.00

Paikka

Reaaliaikainen etätoteutus Zoomilla, koulutusta ei tallenneta.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Hämeen kesäyliopiston kanssa.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suorittaneet jo ennestään palvelumuotoilun opintoja tai muutoin tuntevat jo entuudestaan palvelumuotoilun prosesseja ja menetelmiä.

Tavoite

Koulutuksessa käydään läpi palvelumuotoiluprosessin vaiheet digitaalisten palveluiden kehittämisen näkökulmasta. Koulutuksessa tutustutaan erilaisiin sovelluksiin ja menetelmiin, jotka sopivat digitaalisten palveluiden muotoiluun. Saat koulutuksessa vinkkejä erilaisista työkaluista sekä esimerkkejä niiden käytöstä, joita voit hyödyntää oman digipalvelusi palvelumuotoilussa.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:

• Digitaalisten palveluiden muotoilun erityispiirteet
• Nykytilanteen kartoituksen menetelmät
• Asiakasymmärrys
• Digitaalisten palveluiden konseptointi
• Digitaalisten palveluiden prototypointi ja testaaminen
• Design sprintit

Kouluttajat

Palvelumuotoilija Piia Innanen / Palvelumuotoilu Palo Oy.

Piialla on yli 25 vuoden kokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja käyttäjäkokemuksen suunnittelusta. Piia on keskittynyt viimeiset 9 vuotta palvelumuotoiluun.

Palvelumuotoilun menetelmät, asiakasymmärryksen syventäminen ja uusien palvelukonseptien luominen ovat tulleet Piialle tutuiksi kymmenien palvelumuotoiluprojektien vetäjänä. Piia on myös kokenut kouluttaja ja palvelumuotoilutyöpajojen vetäjä.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö ja toteutus:
Hämeen kesäyliopisto, kesayliopisto@hamk.fi

Ilmoittautuminen ja laskutus:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, toimisto@phkesa.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautumiset 18.8.2024 mennessä. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 19.8.2024 ja peruutusehdot astuvat voimaan.

Kutsu koulutukseen lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisajan jälkeen voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja kesäyliopiston toimistosta.

Hinta

185 €

Ilmoittautumiset

18.08.2024 mennessä

Peruutusehdot

Peruutusmaksu 50 % maksusta, mikäli peruutus tehdään sitovan ilmoittautumispäivän ja koulutuksen alkamisen välisenä aikana. Jos peruutus tapahtuu koulutuksen jo alettua, perimme koulutuksen koko hinnan.

Ilmoittautumis- ja maksuohjeistus