Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Asiakas- ja potilasturvallisuutta tukeva tiedonhallinta 5 op 1.9.2023-31.7.2024

Aika

01.09.2023 – 31.07.2024

Paikka

Verkko-opinnot.

Esitiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan perusopintojen opiskelijoille suositellaan edeltävästi Johdatus sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallintaan -opintojaksoa.

Opintopisteet

5 op

Kouluttajat

Yliopistonlehtori Virpi Jylhä
Yliopisto-opettaja Niina Gråsten

Suoritustapa

Verkko-opinnot ajalla 01.09.2023 – 31.07.2024. Opintojakson voi suorittaa lukuvuoden aikana joustavasti, ja opiskelija voi valita neljästä tehtävien palautuspäivämäärästä itselleen sopivimman (31.10., 31.12., 30.4. tai 31.7.). Kesällä 2024 opintojakso on suoritettavissa itsenäisesti opiskellen (ei ohjausta).

Verkko-opetus 135 h. Videoluennot, kirjallisuus, oppimistehtävät. Verkko-opinnot ovat suoritettavissa kokonaisuudessaan etäopintoina. Opinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa.

Arviointi

Hyväksytty / hylätty. Hyväksytty tarkoittaa, että opiskelija saavuttaa vähintään 60 % asetetuista tavoitteista.

Kirjallisuus

Opintojakson Moodle-oppimisympäristössä ilmoitettava oppimateriaali.

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

tiina.laurikainen@phkesa.fi
avoin@phkesa.fi
p. 050 3754 977

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautuminen yksittäiselle opintojaksolle tältä sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Infokirje lähetetään osallistujalle sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen (aikaisintaan elokuussa 2023).

Muu informaatio

Mikäli haet aikuiskoulutustukea tämän opintojakson perusteella huomioithan jaksokohtaiset aikataulut. Virallisen opinto-oikeuden myöntää Itä-Suomen avoin yliopisto ja opinto-oikeus on voimassa kunkin yksittäisen opintojakson keston ajan.

Pidätämme oikeudet opetusohjelmaa koskeviin muutoksiin.

Hinta

Kesäyliopiston perimä maksu 45 euroa + yksittäisen opintojakson hinta 9 euroa / opintopiste.

Itä-Suomen avoin ylipisto myöntää opiskelijalle virallisen opinto-oikeuden. Opinto-oikeus myönnetään jaksokohtaisten ilmoittautumisten ja maksujen perusteella joko a) opintojakson keston ajaksi tai b) 31.7.2024 asti mikäli opintojakson voi suorittaa omassa tahdissa koko lukuvuoden ajan.

Kesäyliopisto laskuttaa perimänsä osuuden opintojen alussa. Osallistujan on maksettava Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä osuus opintojaksokohtaisesti Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Opiskelijalle lähetetään ohjeistus sähköpostitse.

Ilmoittautumiset

02.06.2024 mennessä

Peruutusehdot

Päijät-Hämeen kesäyliopiston peruutusehdot:
Voit perua osallistumisen maksutta mikäli laskua ei ole ehditty muodostamaan. Opintojakso laskutetaan aikaisintaan elokuussa 2023 ja sen jälkeen noin 2 viikon sisällä ilmoittautumisesta. Tee peruutus kirjallisesti lähettämällä viesti osoitteeseen avoin@phkesa.fi.

Itä-Suomen avoimen yliopiston peruutusehdot:
Opintomaksuja ei palauteta eikä opintomaksun laskutuksesta luovuta Itä-Suomen avoimen yliopiston opiskelijaksi ilmoittautumisen jälkeen.

Huom!

Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon

Kuuluu kokonaisuuteen