Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Ikääntyvien yliopisto Lahti, syksy 2024

Syksyn 2024 yhteistyökumppaninamme on Wellamo-opisto. Yhdessä Wellamo-opiston ja Jyväskylän kesäyliopiston kanssa tarjoamme teille mahdollisuuden osallistua Ikääntyvien yliopistotoiminnan verkkovälitteisille luennoille.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja Wellamo-opisto tarjoavat 4 kappaletta syksyn luentoja maksutta Wellamo-opiston pienessä auditoriossa, Terijoenkatu 2, Lahti.

Mukaan lukusaliin mahtuu rajattu määrä innokkaita kuuntelijoita (48 osallistujaa).

Ikääntyvien yliopisto on tietoa etsivien, yhteiskunnan ja yhteisön sekä itsensä kehittämisestä kiinnostuneiden kohtaamispaikka. Ikääntyvien yliopistotoimintaan voi osallistua pohjakoulutuksesta, aiemmasta ammatista tai harrastuksista riippumatta eikä ikärajojakaan tunneta. Toiminta on avointa kaikille.

Luennot ovat Jyväskylän kesäyliopiston koordinoimia ja me muut kesäyliopistot olemme saaneet mahdollisuuden osallistua luentojen jakamiseen opiskelijoilleen. Saamme välittää luennot ainoastaan lukusalista, emmekä saa jakaa luentolinkkejä eteenpäin sähköpostitse.

Mikäli haluatte osallistua maksua vastaan kaikille syksyn 2024 verkkoluennoille, tulee ilmoittautuminen tehdä suoraan Jyväskylän kesäyliopistoon.

Meille tehdään ilmoittautuminen ainoastaan alla oleville luennoille (4 kpl), jotka tulee katsoa Wellamo-opiston pienessä auditoriossa.
Nämä neljä auditoriossa seurattavaa luentoa ovat maksuttomia.

Ilmoittaudu luennolle valitsemanne luennon ilmoittautumislinkistä.
Ilmoittautumisenne on hyväksytty, kun saatte paluuviestinä vahvistusviestin (tarkista myös roskapostikansio). Lähetämme saapumisohjeet 1-2 päivää ennen luentoa sähköpostitse.

Ilmoittautuminen tarkistetaan lukusalin ovella ennen luennon alkua.

Syksyn 2024 luennot ja ilmoittautuminen:

25.9. klo 14.00-16.00
Faktasta fiktioon: miten tutkija alkaa sepittää satuja
Kirjailija Virpi Hämeen-Anttila
Ilmoittaudu tästä

2.10. klo 14.00-16.00
Miksi kannattaa syödä terveellisesti? Emme ole sitä mitä syömme vaan sitä mitä suoliston bakteerit tekevät siitä mitä syömme.
Professori emeritus, Pentti Huovinen, Turun yliopisto
Ilmoittaudu tästä

9.10. klo 14.00-16.00
Toimittajana maailman konflikteissa ja katastrofeissa
Tietokirjailija, toimittaja Rauli Virtanen
Ilmoittaudu tästä

11.12. klo 14.00-16.00
Muistojen merkitys itsetuntoon
Psykologi, FL Pirkko Lahti
Ilmoittaudu tästä

 

Yhteistyössä: Wellamo-opisto, Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja Jyväskylän kesäyliopisto