DiKATA-verkkokoulutukset

DiKATA-verkkokoulutukset 2019-2020

 

Kaikille avoimissa ja maksuttomissa DiKATA -verkkokoulutuksissa osallistujat saavat työhön ja vapaa-aikaan hyödyllistä digiosaamista. Kursseilta löydät sinulle sopivia sisältöjä, oletpa sitten aloittelija tai kokenut digiseikkailija. Opit esimerkiksi, kuinka asioida sähköisesti, miten pilvipalveluita käytetään ja kuinka hallita jatkuvaa tietotulvaa. Opit myös työelämässä tärkeitä digitaitoja, kuten etäkokouksien käytäntöjä, yhteisöllisen työskentelyn menetelmiä (Google ja Microsoft Teams) ja kuinka brändäät itsesi ammatillisesti.

 

Ota sinulle tarpeelliset digitaidot haltuun helposti ja hauskasti!


UUTTA!

Ilmoittaudu mukaan maksuttomalle Digiosaamisen perusteet-verkkokurssille.

Kurssilta löydät sinulle sopivia sisältöjä, oletpa sitten aloittelija tai kokenut digiseikkailija. Digiosaamisen perusteet -verkkokurssi tarjoaa kaikille mahdollisuuden opiskella omaan tahtiin itselle sopivassa paikassa. Kurssilla perehdytään yleisimpien digitaalisten laitteiden ja palveluiden käyttöön havainnollisten esimerkkien kautta. Erityisesti työelämässä oleville kurssi tarjoaa välineitä osaamiseen, ja ikäihmisille ja opiskelijoille kurssi tuo iloa ja innostusta digitaitojen harjoitteluun. Väylä digiosaamisen on tehty helpoksi ja kannustavaksi ja kynnys osallistua on todella matala.

Lisätietoa verkkokurssista sekä ilmoittautumislinkin löydät osoitteesta: www.snellmanedu.fi/digiosaamisen-perusteet/

 

Matalan kynnyksen koulutukset DiKATA-hankkeen tavoitteena on parantaa kymmenien tuhansien työikäisen digiosaamista. Koulutuksiin voivat osallistua kaikki digitaalisten perustaitojen parantamisesta kiinnostuneet, kukin oman taitotasonsa mukaisiin ryhmiin. Hanke kattaa koko Suomen, sillä DiKATA -digitaitokoulutuksia järjestävät maan 18 kesäyliopistoa ympärivuotisesti hankkeen keston ajan. Uusia DiKATA-koulutuksia järjestetään myös hankkeen päättymisen jälkeen.


Hanketta rahoittaa Opetushallitus ja koordinoi SnellmanEdu.
                                                                             Hankekoordinaattori Reetta Karjalainen, reetta.karjalainen@snellmanedu.fi