10 askelta toimivaan asiantuntijayrittäjyyteen

10 askelta toimivaan asiantuntijayrittäjyyteen

Tiistaina 16.1.2024 klo 9.00-10.00, Zoom

Toimitko asiantuntijana, valmentajana, konsulttina tai muussa tehtävässä ja haaveilet itsenäisestä yrittäjyydestä tai sivutoimisesta yrittäjyydestä ja vapaudesta?  Ehkä opiskelet uutta alaa ja haaveilet muutoksesta. Tiedät, että asiakkaasi kokevat palvelusi hyödyllisenä ja olet jo auttanut ihmisiä osaamisellasi. Ehkä sinulta kysytään apua. Tunnet olevasi hyvä, mutta yrittäjyys, brändäys tai sosiaalisen median markkinointi ei vielä ole tuttua.

Miten luot itse oman polkusi osaajasta ja asiantuntijasta menestyväksi yrittäjäksi digiaikana?

Tule ilmaiseen webinaariin tiistaina 16.1.2024 ja opit 10 askelta, joilla aloitat  oman osaamisesi tuotteistamisen kohti myytäviä asiantuntijapalveluita. Puhun sudenkuopista, joihin aloittava yrittäjä voi pudota ja mitä ei ainakaan kannata tehdä. Aiheina yrittäjyys, miten aloittaa heti, brändin merkitys ja ihanneasiakkaan löytämisen ja hänen kuuntelemisensa tärkeys.

Webinaarissa saat 10 askelta kohti asiantuntijayrittäjyyden polkua ja voit aloittaa kokeilemisen samana päivänä. Esittelen myös helmikuussa alkavan valmennuksen Brändäys – bisnes – menestys – asiantuntijan yrittäjävalmennus. Sopii yrittäjille ja siitä haaveileville.

Ilmoittaudu webinaariin sähköpostitse osoitteeseen toimisto@phkesa.fi. Lähetämme Zoom-linkin ja tallennelinkin kaikille ilmoittautuneille päivää ennen webinaaria.

Lämpimästi tervetuloa!