Luodaan yhdessä oppimisen iloa

Ravitsemustiedon syventävä kirjatentti 5 op, lv. 2024-2025

Kuvaus

Suoritustapa: Moodle-ympäristössä tehtävä verkkotentti.

Moodletentti on avoinna neljä kertaa lukuvuodessa, lukuvuonna 2024-25 jakson voi tenttiä seuraavasti:

15.8.-9.9.2024
8.-14.12.2024
10.-17.3.2025 ja
24.-31.5.2025

Opiskeluoikeus opintojaksolle päättyy 31.7.2025 Tentin voi uusia opiskeluoikeuden aikana yhden kerran, huomioithan tämän ilmoittautumisen ajankohdassa sekä opiskelusuunnitelmissasi.

Kirjallisuus:

Luento- ja muu oppimateriaali seuraavilta opintojaksoilta: ravitsemustieteen perusteet ja ravitsemusfysiologia sekä kirjan Ravitsemustiede (Duodecim 2021) seuraavat osiot: Suomalainen ruoka (sivut 16-69), Ravitsemusfysiologia (sivut 70-260) ja Ravitsemus kansansairauksien ehkäisyssä (sivut 373-425).

Kirjallisuus- ja lainakulut eivät sisälly opintomaksuun.

Opettaja: yliopistonlehtori, dos. Sari Hantunen

Arviointi: 0-5

Edeltävät opinnot: Ravitsemustieteen perusopinnot. Opintojaksolle osallistumisen edellytyksenä on, että perusopintokokonaisuus on suoritettu kokonaan. Ravitsemustiedon syventävä kirjatentti tehdään aineopintojen viimeisenä opintojaksona.

Aika

15.08.2024 – 31.05.2025

Paikka

Verkko-opinnot

Esitiedot

Ravitsemustieteen perusopinnot. Aineopintojen aloittamisen edellytyksenä on, että perusopintokokonaisuus on suoritettu kokonaan. Tämä koskee myös yksittäisille opintojaksoille ilmoittautumista.

Opintopisteet

5 op

Emoyliopisto

Itä-Suomen yliopisto

Lisätietoja

tiina.laurikainen@phkesa.fi
avoin@phkesa.fi
p. 050 3754 977

Lisätietoja hakeutumisesta

Ilmoittautuminen tapahtuu tältä sivulta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta.

Jokainen osallistuja ohjeistetaan tekemään ilmoittautuminen lisäksi Itä-Suomen avoimeen yliopistoon.

Osallistujalle toimitetaan infokirje ilmoittautumisen päätyttyä.

Muu informaatio

Voit halutessasi aloittaa opinnot jo 1.7. alkaen Päijät-Hämeen kesäyliopiston järjestämällä ”Aikuisopiskelijan opiskelutaidot” -osiolla. Aikuisopiskelijan opiskelutaidot -osiosta ei saa opintopisteitä eikä se kuulu opintojen varsinaisiin tutkintovaatimuksiin. Opiskelutaidot -osion suorittaminen on vapaaehtoista ja se järjestetään Päijät-Hämeen kesäyliopiston EduGo -oppimisalustalla. Osallistujalle toimitetaan tunnus, jolla osallistuja kirjautuu EduGo-alustalle. Aikuisopiskelijan opiskelutaidot osion voi suorittaa omassa tahdissa lukuvuoden 2024-2025 aikana.

Pidätämme oikeudet muutoksiin opetusohjelmaa koskien.

Hinta

Opintojen hinta koostuu kahdesta osasta:

– Kesäyliopiston perimä maksu on 90 euroa.
– Itä-Suomen avoimen yliopiston perimä maksu on 12 euroa / opintopiste.

Opinnot kuuluvat Päijät-Hämeen kesäyliopiston lukuvuosimaksun piiriin. Kesäyliopiston perimä lukuvuosimaksu on 90 euroa. Maksu on kertaluontoinen ja voit opiskella sillä rajattomasti tiettyjä avoimen yliopiston opintoja Päijät-Hämeen kesäyliopistossa lukuvuoden 2024-2025 aikana. Kesäyliopisto perii lukuvuosimaksun osallistujalta opintojen alussa.

Lukuvuosimaksun lisäksi maksat Itä-Suomen avoimen yliopiston perimän maksun suoraan Itä-Suomen avoimeen yliopistoon. Kesäyliopisto lähettää ohjeistuksen opintojen alussa.

Lisätietoja lukuvuosimaksuista: https://paijathameenkesayliopisto.fi/lukuvuosimaksu-2024-2025/

Ilmoittautumiset

21.04.2025 mennessä

Peruutusehdot

Päijät-Hämeen kesäyliopiston peruutusehdot:

Voit perua osallistumisen maksutta 11.8.2024 mennessä. Sen jälkeen tehdyissä ilmoittautumissa osallistumisen voi perua maksutta 7 vrk kuluessa ilmoittautumisesta. Mikäli perut osallistumisesti yli 7 vrk jälkeen ilmoittautumisesta ja lasku on jo ehditty muodostamaan, perimme koko opintomaksun. Tee peruutus kirjallisesti ilmoittamalla siitä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon: toimisto@phkesa.fi tai tiina.laurikainen@phkesa.fi.

Itä-Suomen avoimen yliopiston peruutusehdot:

Opintomaksuja ei palauteta eikä opintomaksun laskutuksesta luovuta Itä-Suomen avoimen yliopiston opiskelijaksi ilmoittautumisen jälkeen.

Kuuluu kokonaisuuteen